Oferta de servicii > Montare surse de energii regenerabile, eoliene, solare, fotovoltaice, pompe de caldura

Fotovoltaice
Cu aproximativ 400 de ani dupa inceputurile industrializarii, omenirea va epuiza aproape in totalitate combustibilii fosili acumulati in 400 de milioane de ani.
Arzand combustibilii fosili din acest imens rezervor, pe langa obtinerea energiei, s-a eliberat si se elibereaza in continuare o mare cantitate de gaze toxice, care vor putea transforma atmosfera in starea in care era cu milioane de ani in urma.
Pentru a pastra resursele fosile ramase pe o durata cat mai lunga si pentru pastrarea si refacerea conditiilor vietii umane pe pamant trebuie sa ne orientam spre utilizarea surselor de energie regenerabile.
Se cunoaste ca energia solara este cea mai importanta resursa energetica regenerabila (pactic inepuizabila).
Producerea energiei electrice pe baza energiei luminii solare cu ajutorul modulelor fotovoltaice este o metoda deja practicata pe scara larga in numeroase tari, chiar cu potentialul solar local mai redus decat cel disponibil in Romania.
Tehnologia raspandita aproape in exclusivitate in tarile dezvoltate este cea in regim racordat la reteaua electrica publica, folosind pentru stocare reteaua, care este in acest caz un acumulator de capacitate imensa.
Eliminand acumulatoarele din centralele fotovoltaice, scapam de singurele elemente poluante si obtinem cea mai curata tehnologie pentru producerea energiei electrice, care in plus functioneaza si fara poluare fonica.
Lipsa totala a poluarii, face din aceste centrale o tehnologie simplu de integrat in cladiri, pe acoperisul locuintelor, cladirilor publice si industriale, producand energia electrica chiar la locul de consum, fara pierderi cauzate de transport si distributie.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Merită să pun Încălzire electrică în pardoseală ?
Încălzirea electrică în pardoseală este un sistem de încălzire centr ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by