Oferta de servicii > Degivrarea rampelor de acces, jgheaburilor si burlanelor, tevilor exterioare etc se realizeaza prin folosirea unui sistem inovativ de incalzire electrica prin utilizarea cablurilor electrice incalzitoare

In timpul iernii ne confruntam cu situatii deosebite, in special turturi de gheata care sunt un pericol real si foarte dificil de inlaturat, burlane inghetate si umflate de gheata, nameti de zapada greu de inlaturat, rampe imposibil de urcat datorita ghetii si o multime de alte situatii care ne creeaza probleme datorita inghetului sau depunerii de zapada.


Firma noastra va ofera acum o solutie sigura si eficienta prin care scapati de aceste neajunsuri, folosind cabluri electrice incalzitoare special concepute pentru a rezolva orice situatie de acest gen.
Imaginati-va ca in miezul iernii cu zapada si polei, puteti circula cu masina sau pe jos pe suprafete aproape uscate!
Sistemul de degivrare rampa prin cabluri electrice, asigura automat pornirea sa la primii fulgi de zapada, in asa fel incat se previne de la inceput depunerea zapezii sau crearea de polei.
Cu ajutorul termostatelor inteligente care opresc sistemul, se asigura un consum minim de energie iar costurile de instalare si functionare sunt minime in comparatie cu avantajele acestui sistem: siguranta maxima, nedegradarea suprafetelor, fara efortul indepartarii zapezii.
In timpul iernii, zapada abundenta precum si turturi care se formeaza pot afecta si chiar distruge fatadele, acoperisurile si burlanele constructiilor.
Apeland la sistemul de degivrare electric, care poate fi montat in orice tip de material, economisiti timp si bani pentru reparatiile ulterioare si este o investitie in confortul si siguranta dumneavoastra.
Asteptam sa ne contactati pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru problema dvs.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Merită să pun Încălzire electrică în pardoseală ?
Încălzirea electrică în pardoseală este un sistem de încălzire centr ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by