Oferta de servicii > Bransamente aeriene sau subterane monofazice sau trifazice

Bransamentul electric reprezinta instalatia de joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui consumator, executata de la linia electrica de distributie pana la contorul electric de la consumator.
Partile principale ale bransamentului electric sunt:
- bransamentul propriuzis subteran sau aerian care constituie legatura de la linia electrica pana la borna de conectare a bransamentului.
- blocul de masura si protectie, in care se monteaza echipamentul electric necesar protejarii coloanei electrice si distribuirii energiei electrice, precum si aparatul de masura al energiei electrice.
- coloana electrica, care constituie legatura dintre echipamentul blocului de masura si protectie si tabloul abonatului.
Bransamentele se proiecteaza si executa numai in baza dosarelor preliminare depuse la intreprinderea furnizoare de energie electrica si aprobate de aceasta.
Dupa ce se vor efectua studiile si masuratorile pe teren, intreprinderea furnizoare intocmeste devizele si notele de lucrari in vederea executarii bransamentului.
Utilizare bransamentelor subterane se impune in special in zone urbane cladite si sistematizate, unde reteaua aeriana si respectiv bransamentele aeriene nu sunt indicate.
Nefiind expuse diversilor factori exteriori, bransamentele subterane prezinta o siguranta mai mare in functionare.
Cablurile, dupa montare, nu mai permit un control vizual periodic, care sa previna eventualele defectiuni in exploatare. Din aceasta cauza, se impune ca pozarea si apoi exploatarea lor sa se faca in conditii tehnice corespunzatoare.

"Pentru noi Calitatea a devenit o Obligatie"

ABIL Electric - partenerul tau in afaceri electrice
Contact rapid

Email:

Telefon:

Mesaj:

Primiti gratuit o estimare de pret.

Intrebari frecvente

Merită să pun Încălzire electrică în pardoseală ?
Încălzirea electrică în pardoseală este un sistem de încălzire centr ... Continuare

Carte de oaspeti


Oferta de servicii ::  De ce noi? ::  Certificari ::  Echipa ::  Referinte ::  Angajari ::  Parteneri ::  Contact

©Abil Electric SRL   by